Termékeny szerelem

Tippek és trükkök a termékeny szexhez

A terhesség esélyeit a legtermékenyebb napokon folytatott szex növeli a leginkább

Válasszon olyan pózt, ahol a nő fekszik alul. Egy párna segítségével felemelheti a nő medencéjét, hogy az ondó közvetlenül a méhnyakba folyhasson

 

Kerülje a szexet álló helyzetben

szex-gyermek-utáni-vágy

Mondjon le mindenről, ami megváltoztathatná a hüvely természetes közegét. Ide tartozik a nyál, a síkosító krémek és a szappannal való mosakodás közvetlenül a közösülés előtt

A szex után maradjon még egy darabig nyugodtan fekve

 

Óvakodjunk a nyomástól és a frusztrációtól

Ha egy pár úgy döntött, hogy gyermeket szeretne, és kiiktatta a fogamzásgátló eszközöket, nagyon magasak az elvárásaik. Minden további nem kívánt menstruáció és minden további sikertelen ciklus nagy megterhelést jelenthet a pár számára. 

A férfiak számára kihívást jelent a tudatos szex, hogy teljesüljön a gyermek utáni vágy. Ez alatt a nyomás alatt sor kerülhet merevedési zavarokra, vagy éppenséggel kimondott kedvetlenségre is. 

Pedig oldottságra van szükség. Ne vegye túl komolyan a gyermek utáni vágyat. Párként találják meg az egyensúlyt a gyermekóhaj miatti szex és a termékeny időszakon kívül folytatott élvezetorientált szex között. És egészen mellékesen: a gyakori szex boldogsághormonokat szabadít fel, amelyek jelentősen növelhetik a találati arányt. 

Széles körben elterjedt az a nézet, hogy a spermiumok minősége romlik a gyermek utáni vágy időszakában folytatott gyakori szex következtében. Ez tévedés, mivel az aktuális vizsgálatok szerint az ejakulátum két-három naponta éri el a legmagasabb ondószámot és a legjobb minőséget. 

 

Milyen gyakran ésszerű  szeretkezni

Mindig, ha kedve tartja. Hiszen a szex boldogsághormonokat szabadít fel, és ez jót tesz Önnek és a kapcsolatának is. 

A peteérés körüli időszakban legalább minden második napon közösülniük kellene. Egyes orvosok még pontosabb ajánlásokat adtak: Ahhoz, hogy teherbe essen, a legjobb, ha a peteérés előtt 2 nappal és a peteérés napján szeretkezik.