A cyclotest baby egy pillantás alatt

A cyclotest baby megbízhatóan kíséri Önt a gyermek utáni vágy időszakában, és precíz hőérzékelője révén megállapítja, melyek a nemi életre legalkalmasabb napok, ha teherbe szeretne esni. A cyclotest baby így jelentősen lerövidítheti a kívánt terhesség előtti várakozás idejét, és egy picivel közelebb juttatja Önt az óhajtott gyermekhez. 

Alkalmazása egyszerű és kényelmes: A ciklus néhány napján közvetlenül ébredés után, még felkelés előtt megméri a nyelve alá helyezett hőszenzorral a testhőmérsékletét, míg meg nem hall egy csipogó hangot, amely a sikeres mérést jelzi, és a cyclotest baby kijelzőjéről leolvashatja, hogy éppen termékeny, rendkívül termékeny vagy terméktelen időszakban van-e. 

A cyclotest baby akkora, mint egy szervező (8cm x 10,8cm x 3,3 cm), a súlya 110 g. Belső szerkezete megfelel a legújabb kutatásoknak. 

Kattintson rá az egyik nyílra, így minden oldalról részletesen szemügyre veheti a cyclotest babyt. Kattintson a képre, és tartsa lenyomva a baloldali egérbillentyűt, hogy az egér mozgatásával forgathassa a cyclotest babyt. 

Kattintson a "+"-jelre,hogy a cyclotest baby nagyobb felbontásban szemlélhesse meg. 

Győződjön meg a „Made in Germany“ minőségről.