cyclotest előnyök

cyclotest-baby-cikluskövető-számítógépA cyclotest babyvel természetes úton az óhajtott gyermek felé. A cyclotest baby segít Önnek, hogy lerövidítse a kívánt terhesség előtti várakozási időt. A cyclotest baby az alany testhőmérséklete alapján megállapítja annak személyes termékeny napjait, amelyeken a közösülés nagy valószínűséggel terhességhez vezethet – egészen természetes módon, stressz-mentesen és hormonok vagy a test természetes folyamataiba való beavatkozás nélkül. 

 

A cyclotest baby használata egészen egyszerű

A cyclotest babyvel a ciklus néhány napján reggelenként, közvetlenül ébredés után, felkelés előtt megméri a testhőmérsékletét. A mérés után közvetlenül megjelenik a kijelzőn az Ön aktuális termékenységi állapota: rendkívül termékeny, termékeny vagy terméketlen (meddő). A kimutatott rendkívül termékeny napokon folytatott nemi élet a sokszorosára növeli a terhesség esélyeit. 

 

A legnagyobb megbízhatóság a kettős ellenőrzés révén  

A cyclotest baby az egyetlen Európában engedélyezett cikluskövető számítógép, amely képes arra, hogy két termékenységi jelet párhuzamosan figyelembe vegyen (hőmérséklet & hormon-meghatározás vagy a méhnyak-váladék megfigyelésének eredménye). 

 

A cyclotest baby a tervezés biztonságát nyújtja

párazáagyban

A cyclotest baby előre megmutatja, mikor számol az aktuális ciklusban a peteéréssel. Ezt a jelzést a ciklus során a megállapított hőmérsékleti értékek alapján ellenőrzi és adott esetben módosítja. 

 

A cyclotest baby az ár-teljesítmény reláció nyertese

 

A cyclotest baby az ár-teljesítmény reláció nyertese a cikluskövető számítógépek között, és a gyermek utáni vágy teljesülése után a természetes fogamzásgátlás keretében is alkalmazható. Ezt sok nő nagyra értékeli. Ha ugyanis a párok több gyermeket szeretnének, a nő a két gyermek közti időszakban nem szívesen védekezik hormonok segítségével, mivel ez hátrányosan befolyásolhatná a természetes ciklusát és veszélyeztetné a spontán fogamzást. 

 

A cyclotest baby - nincs  többletköltség

A cyclotest baby számítógéppel mindene megvan, amire szüksége van. Nincsenek többletköltségek, pl. nem kényszerül arra, hogy tesztelő rudacskákat vásároljon, ahogy a hormonmérő számítógépek esetében. 

 

A cyclotest baby modern

bébi-nevet

A cyclotest baby a technika legújabb vívmányait tükröző cikluskövető számítógép. Az adatátvitelt szolgáló integrált USB-interfész a cikluskövető számítógépek között egyedülálló. Ha a termékeny napokon bekövetkezett rendszeres nemi aktusok ellenére mégsem következne be a terhesség a kívánt időszakon belül, személyes ciklusának adatait betáplálhatja az USB-interfész és a készletben található USB-kábel segítségével saját számítógépébe. A cyclotest startcsomagban található cyclotest szoftver segítségével megjelenítheti ciklusának adatait egy ciklusgörbén, és összefoglaltathatja őket egy termékenységi profilban. Ezt aztán kinyomtathatja, elmentheti vagy mailben továbbküldheti. 

A termékenységi profil értékes információkat nyújthat kezelőorvosának arról, hogy miért nem került még sor a kívánt terhességre. A gyermek utáni vágy-terápia így lényegesen lerövidülhet, és értékes idő spórolható meg.