Ha gyermeket szeretne

Gyermek utáni vágy

Gyorsan teherbe esni – de hogyan?

gyermek-utáni-vágy-teherbe-esni

Azt az időszakot, amelyet a gyermek utáni vágy jellemez, azzal indítják el, ha párként lemondanak a védekezésről. Viszont csak a legritkább esetekben jön össze azonnal a terhesség.

Ez a legtöbb gyermekre vágyó pár esetében gyakran szinte elképzelhetetlen, hiszen szinte mindenki ismer olyan párokat, akiknél előfordult a nem tervezett terhesség. 

Ha gyermeket szeretnének, időben ki kell iktatniuk minden fogamzásgátló szert, és tudatosítaniuk kell, hogy a terhességre azonnal sor kerülhet. A hangsúly a lehetőségen van – ugyanis gyakran eltart egy darabig, míg a hormonális védekezés kiiktatása után ismét peteérésre kerül sor. Emellett számos olyan intézkedést is foganatosíthat a mindennapok során, amelyek kedvező hatással vannak a terhesség kialakulására. Apróságokról van szó, amelyek nagy hatással lehetnek az óhajtott gyermek felé vezető úton. 

Forró tippek a teherbeesesre itt!!

A terhesség tervezése

Míg egyesek tulajdonképpen a véletlenre hagyják utódaik születését, mások úgy érzik, meg kell tervezniük gyermekük érkezését. Mindkét esetben különböző segédeszközök is a segítségére lehetnek gyermekkel kapcsolatos tervei megvalósulásában, amelyek segítségével megállapíthatja, melyek azok a napok, amikor a legnagyobb valószínűséggel sor kerülhet a teherbe esésre. 

 

A terhesség csodája

feltétel-teherbe-esés-terhesség

A  terhesség csodájának gyors magyarázata – Hogyan jön létre a terhesség, és hogy termékenyíti meg a spermium a petesejtet? 

Közvetlenül a cikkhez – kattintson ide!

 

A terhesség feltételei

feltétel-teherbe-esés-terhesség

Milyen feltételeknek kell teljesülniük a teherbe eséshez? Mi történik a terhesség előtt? Hogyan támogathatjuk a leginkább a terhességet? Milyen segédeszközök szolgálhatják a teherbe esést? 

Közvetlenül a cikkhez – kattintson ide!

 

Hogyan jön létre a terhesség?

spermium

Mennyi ideig vagyok termékeny, és hogyan alakul ki a terhesség? Mennyi a petesejt élettartama, és mennyi ideig  él az ondósejt? Fiú lesz, vagy lány? 

Közvetlenül a cikkhez – kattintson ide!

 

A nő ciklusa

Termékenységi profil

A nő ciklusát terméketlen (meddő) és termékeny napokra oszthatjuk, amikor a teherbeesés, ha gyermeket szeretnénk, lehetséges.

Közvetlenül a cikkhez – kattintson ide!

 

Termékenység és peteérés

a nő teste

A peteérés észrevétlenül a homályban következik be, gyakran olyankor, amikor nem is várnánk. Holott ez nagyon fontos információ, hiszen azok a párok, akik ismerik a termékeny napjaikat, gyorsabban terhesek lesznek! 

Közvetlenül a cikkhez – kattintson ide!